Hurdan du titta din uppskatta -historik pa Tinder
Hurdan du titta din uppskatta -historik pa Tinder
Hurdan du titta din uppskatta -historik pa Tinder

Tinder letar alltid postum satt att forse nytta mo appen samtidigt som du skiljer de fran dina pengar och uppskattar de befinner sig ett it do modernar funktionerna. Finns sasom nago fraktio Tinder Gold -prenumerationen, Likes You ar nagon flott roll sasom visar dig vem som har gillat dig for du plikt gilla dem.

TechJunkies snabba besvarande Lar de hurdan ni anvander den har funktionen kungen Tinder Gold nedan Las artikeln sta mer underrattelse

Denna roll slapptes nagon gang 2018 och befinner si saso nagon genvag mot dejting. Om n prenumererar pa Tinder Gold, Likes You skanker dej nagon konstig sida darbort du ser e rutnat med do folk som allaredan har svept pa rak arm villig de. Det lilla gyllene hjartat betyder samtliga Tinder -anvandare sasom allaredan har visat intresse for din profil sa att n kan hoppa over massorna och flanera med detsamma till dom brukare saso du mest gansk kommer att erhalla e datum tillsammans.

Tinder Guld

Likes You befinner sig nago fraktio de extra$ 5 inom manaden n betalar sta guld ovanfor Tinder ytterligar. Marknadsfors sasom nago unik sallskap, det ar ett annan prenumerationsniva sasom skanker dej markli fler medel darfor at renovera ditt dejtingspel.

Det skanker dej Pass, mojligheten att forandra din sate nar n behover. Skolja i retu som later de angra nago felaktigt svepning. Fem Super Likes att forbruka varje dag, obegransade normala likes sam nagon Boost per manad for att placera dig langst upp inom stapeln.

Mojligheten att angra en vanster svep nar det borde innehav varit ratt befinner si vart$ 5 inom grima skrift. Jag hade villig haft saken da funktionen nar mig anvande appen. Istallet fick jag avvakta nagon va tidrym tills profilen gjorde kretsen och kom tillbaka ino uppsyn stack. Jag diggar inte iden med asbr Likes samt anser att de befinner sig laskiga skad ett Boost skadar aldrig en.

Tinder tycker om de

For inte tillgangli alternativ omtyck kan det vara det enklaste sattet att hitta e datum. Istallet darfor at rulla sasom ni vanligt skulle samt svepa, behover ni enbart valja den lilla sukta efter -ikonen hogst upp at vanster kungen huvudsidan sta Tinder for att dyka up at specialavsnittet. Det ar ett klotformad profilbild tillsamman en guldkant och kommer forhoppningsvis att innefatt markli manniskor som redan har svept direkt villi dej.

Har skall ni betrakta en guldhjarta langst up sasom berattar hurdan manga saso har gillat de sam ett rutnat sasom visar deras huvudsakliga profilbild.

Alltsamman n behover gora befinner si att verka dej genom det har rutnat samt kolla kungen profilerna. Ni kommer annu att tarva svepa til vanster eller moderat saso ni behover, men sa strax ni sveper at modera blir n automatiskt ett matchning. I och med de allaredan har svept genast mot dig passar dem med dem och n ar redo att forena.

Det ha nat anvander likadan principer saso huvudmatningen. Du kolla villi profilbilden sam valjer profilen darfor att studer mer. Diggar ni dom https://kissbrides.com/sv/dil-mil-recension/? Svep dem samt spel fortsatter. Gillar ni do ej? Svep at vanster sam dom gar bor av ditt rutnat for att (forhoppningsvis) ersattas tillsamman e annat.

Ar Tinder diggar ni vart att hantera?

Vad jag ager sett it nago va sasom ann anvander Tinder beror vardet pa Likes You villi var n bor samt hurdan duktig ni befinner sig i spe. Digga n skanke mervarde forsavitt ni bor i ett cit sam har f spel. De som bor ino tystare omraden alternativt inte befinner si odla framgangsrika pa Tinder tillats antagligen ej likadan nytt.

Alla Likes You is, befinner si e snabbspolningsalternativ. Ino stallet for att tarva svepa genom stacken saso en konventionell individ, kan du utelamn allting det och flanera rattfra fram till do saso allareda age visat hobb. Det ar saso saken da darbort vannen i baren sasom marker att en befinner sig huga it dig, vilket sparar dej besvaret att kolla in all solo.

Ifall n inte kommer att ringa otaliga att svepa live kungen de utav vilken skal saso helst, kommer Likes You att bliva mer sjalskrossande ode som resten itu appen ger. Forsavit n tillat fa observans kan det bega din dag alternativ vecka inte fri villig vem ni tittar darborta.

Villi udda labb skulle jag knysta att Likes You ick befinner si vart dom extra$ 5. Om e har gillat dig och om ryktena stammer kommer do likva att visas langst up inom din normala dagliga stack. Skad, lagg mot Pass for forsavitt ni reser, skolja tillbaka sta forsavit ni ar for brattom samt Boost pro lite tillagg dejtingkraft va manad samt pro priset kungen ett kaffe kan n erhalla nago ofta smidigare dejtingapp -upplevelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *